خبر

  • تک بورد - جدیدترین ویژگی 1Password به شما امکان می دهد با خیال راحت گذرواژه ها را فقط با یک پیوند به اشتراک بگذارید

    جدیدترین ویژگی 1Password به شما امکان می دهد با خیال راحت گذرواژه ها را فقط با یک پیوند به اشتراک بگذارید
    10 روز و 7 ساعت قبل

    چرا اهمیت دارد: اجتناب ناپذیر است که دیر یا زود ، موقعیتی پیش بیاید که شما باید رمز عبور خود را با یک دوست ، عضو خانواده یا همکار به اشتراک بگذارید. انجام این کار به طور سنتی اغلب شما را برای احتمال به خطر انداختن اعتبارنامه باز می کند ، اما این دیگر مربوط به آخرین ویژگی 1Password نیست.

    دوبله شده Psst! (مخفف کلمه عبور به اشتراک گذاری ابزار امن) ، این ویژگی به کاربران 1Password اجازه می دهد تا به سرعت و به آسانی اعتبارنامه خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. برای استفاده از آن ، فقط منوی اشتراک گذاری را باز کرده و "ایجاد" را برای ایجاد پیوند انتخاب کنید.

    پیوندهای اشتراکی به طور پیش فرض پس از هفت روز منقضی می شوند ، اگرچه می توانید این مورد را تغییر دهید تا به مدت 30 روز منقضی شود ، 14 روزها ، یک روز ، یک ساعت یا بعد از یک مشاهده واحد. علاوه بر این ، پیوندها را می توان با هر کسی به اشتراک گذاشت ، یا می توانید انتخاب کنید که فقط برای انتخاب افرادی که آدرس ایمیل آنها را مشخص کرده اید قابل مشاهده باشد.

    خواندن مرتبط: بهترین مدیران گذرواژه

    پیوندهای ایجاد شده را می توان از طریق هر کانالی که ترجیح می دهید به اشتراک گذاشت. در طرف مقابل ، گیرنده وقتی پیوند را در مرورگر وب خود باز می کند ، یکی از دو مورد را مشاهده می کند. اگر اشتراک گذاری برای هر کسی مجاز بود ، مستقیماً به نمای وب مورد اشتراک گذاری شده منتقل می شود. در غیر این صورت ، آنها باید آدرس ایمیل خود را وارد کنند ، سپس یک کد تأیید یک بار از طریق ایمیل دریافت می کنند تا دسترسی داشته باشند.

    علاوه بر اطلاعات ورود به سیستم ، کاربران همچنین می توانند داده های امن مانند یادداشت ها ، س questionsالات و پاسخ های امنیتی یا هر چیز دیگری را که انتخاب کرده اند به اشتراک بگذارند. اینها را می توان در طاق 1Password خود گیرنده ذخیره کرد ، اما برای دریافت پیوندها نیازی به حساب کاربری ندارند.

    نکته قابل توجه این واقعیت است که هنگام به اشتراک گذاشتن داده ها ، فقط یک کپی از آن همانطور که در آن لحظه وجود داشت به اشتراک گذاشته شد. اگر بعداً یکی از گذرواژه های خود را در طاق خود تغییر دهید ، پیوند به اشتراک گذاشته شده این تغییر را نشان نمی دهد.





خبرهای دیگر از امنیت