خبر

  • تک بورد - معنای آن پیام

    معنای آن پیام "به روزرسانی امنیتی" Google Drive است
    26 روز و -1 ساعت قبل

    Google حدس زدن پیوندهای اشتراک خود را دشوارتر می کند و کاربران را از این امر آگاه می کند. در ایمیل جدید و عجیب گوگل آمده است: "به روزرسانی امنیتی برای Drive اعمال خواهد شد". شب گذشته گروهی از ما در کارکنان Ars Technica مورد حمله قرار گرفتند. اگر از drive.google.com بازدید کنید ، پیامی را مشاهده خواهید کرد که می گوید: "در 13 سپتامبر 2021 ، برای برخی از پرونده های شما یک به روزرسانی امنیتی اعمال می

    Google در حال تغییر نحوه کار به اشتراک گذاری محتوا در Drive است. پرونده های Drive دارای دو گزینه به اشتراک گذاری است: لیست مجاز یک نفره (جایی که Google Doc را با حساب های خاص Google به اشتراک می گذارید) و گزینه "دریافت لینک" (جایی که هر کسی پیوند داشته باشد می تواند به پرونده دسترسی پیدا کند). گزینه "دریافت پیوند" همانند فیلم های لیست نشده YouTube کار می کند - در واقع خصوصی نیست اما از لحاظ تئوریک نیز کاملاً عمومی نیست ، زیرا پیوند باید در جایی منتشر شود. پیوندهای مخفی اشتراک گذاری در واقع از طریق مبهم بودن فقط امنیت هستند و معلوم می شود که پیوندها واقعاً قابل حدس هستند.

    همراه با Drive ، Google همچنین نحوه عملکرد پیوندهای لیست نشده YouTube را تغییر می دهد و صفحه پشتیبانی YouTube در واقع توصیف می کند این تغییر بهتر از Drive است:

    در سال 2017 ، ما یک سیستم به روزرسانی برای ایجاد لینک های جدید لیست نشده YouTube ارائه کردیم که شامل موارد امنیتی دیگری بود که پیوندهای ویدیوهای لیست نشده شما را حتی برای کسی دشوارتر می کند. اگر پیوند را با آنها به اشتراک نگذاشته اید.

    Google مدتی از مشکل پیوندهای مخفی حدس زدن آگاهی داشت و روش تولید پیوند را در سال 2017 تغییر داد (احتمالاً برای Drive نیز؟). البته ، این پیوندهایی را که در گذشته به اشتراک گذاشته اید تأثیری نمی گذارد و به زودی Google به تغییر پیوندهای قدیمی شما احتیاج دارد که می تواند آنها را خراب کند. طرح پیوند جدید Google به "" کلید منبع "به انتهای هر پیوند مشترک Drive اضافه می کند و حدس زدن آنها را دشوارتر می کند. بنابراین پیوندی که قبلاً مانند "https://drive.google.com/file/d/0BxI1YpjkbX0OZ0prTHYyQ1U2djQ/" به نظر می رسید اکنون مانند "https://drive.google.com/file/d/0BxI1YpjkbX0OZ0prTHYyQ1view2" خواهد بود؟ strong> sourcekey = 0-OsOHHiQFk1QEw6vIyh8v_w. "کلید منبع حدس زدن را دشوارتر می کند.

    تبلیغات

    اگر به سمت drive.google.com/drive/update-drives در مرورگر بروید ، شما باید بتواند لیستی از فایلهای تحت تأثیر شما را ببیند و اگر آنها را موشواره کنید ، یک دکمه در سمت راست برای حذف یا اعمال به روزرسانی امنیتی مشاهده خواهید کرد. "اعمال شده" به این معنی است که کلید منبع پس از 13 سپتامبر 2021 مورد نیاز خواهد بود و پیوند قدیمی را قطع خواهد کرد ، در حالی که "حذف شده" به این معنی نیست که کلید منبع مورد نیاز نیست و هر پیوند موجود باید ادامه داشته باشد.

    رابط رابط "impacted files" گوگل. در صورت تمایل می توانید آن به روزرسانی امنیتی را اضافه یا حذف کنید.

    YouTube در اوایل ماه این روند را طی کرده است ، قبل از سال 2017 تمام پیوندهای لیست نشده از بین می روند ، مگر اینکه دارندگان ویدیوها هنوز در YouTube فعال باشند و انصراف دهند. البته Drive این کار را با کمی ظرافت بیشتر از YouTube انجام می دهد. به لطف اشتراک گذاری مبتنی بر حساب ، هر کسی که در گذشته به پیوندهای Drive شما که در لیست نیستند دسترسی پیدا کرده است ، حتی اگر امنیت را ارتقا دهید ، همچنان به آنها دسترسی خواهد داشت. هر چند افراد جدیدی نمی توانند به پیوند ارتقا یافته قدیمی دسترسی پیدا کنند. به این ترتیب ، اگر یک انجمن پایدار دارید که از پرونده ای بدون لیست استفاده می کند ، بیشتر اوقات باید بتواند به حمل و نقل خود ادامه دهد. اعضای جدید اما قفل خواهند شد و باید درخواست دسترسی داشته باشند. اگر این را نمی خواهید ، در هر لحظه صاحب پرونده می تواند دکمه "اشتراک" را زده و تنظیمات را تغییر داده تا پیوند جدیدی ایجاد کند یا پیوند را کاملاً خاموش کند.

    اجازه دادن به اشخاص ثالث ایجاد لیستی از تمام پرونده های لیست نشده خود چیز خوبی است ، اما این تغییر پیوند را با هیچ امنیت واقعی اشتباه نگیرید. اگر واقعاً می خواهید خصوصی باشد ، هرگز نباید از ویژگی های "لیست نشده" یا "دریافت لینک" در YouTube ، Drive یا Google Photos چیزی به اشتراک بگذارید. پیوندهای مخفی فقط ایمنی از طریق پنهان بودن است و حتی با به روزرسانی های گوگل ، نباید آنها را امن و غیرقابل کشف دانست. این ترتیب برای اسناد گاه به گاه کاملاً مناسب است ، اما همیشه فرض کنید که هر کسی در دنیا می تواند پرونده ای "بدون لیست" را بخواند. اگر با آن مشکلی ندارید ، خوب اما در غیر اینصورت ، از گزینه های اشتراک خصوصی واقعاً مبتنی بر حساب Google استفاده کنید.





خبرهای دیگر از اسباب